Tarraco Arena, l’espai millor connectat d’Europa

Fibracat dota el recinte d’esdeveniments d’una xarxa wifi doble de 10Gbps amb capacitat de connexió per a 10.000 usuaris simultanis

Categories:

Redacció

La connexió representa un total de 20Gps, el doble del que diposa el Camp Nou
La connexió representa un total de 20Gps, el doble del que diposa el Camp Nou | Fibracat

Fibracat convertirà el Tarraco Arena en el recinte d’esdeveniments millor connectat d’Europa. L’operador dotarà l’espai d’una xarxa wifi doble de 10 gigues, amb capacitat de connexió per a 10.000 usuaris simultani. Aquesta aliança arriba en un moment en què la connectivitat s’ha convertit en un element necessari per realitzar amb èxit qualsevol esdeveniments, especialment els que són via streaming.

La connexió representa un total de 20Gps, el doble del que diposa el Camp Nou, per situar el recinte en l’avantguarda del món dels esdeveniments del segle XXI. La infraestructura es prepararà per admetre una ampliació de capacitat ràpidament de 4.8 Tbps (48000 Gbps) en cas que sigui necessari.

La cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista, assegura que aquesta iniciativa respon “al compromís de reequilibrar el territori, conscients que la tecnologia i la connectivitat són essencials per al desenvolupament econòmic i social”.

El director comercial i d’esdeveniments de Tarraco Arena, Javi Tirado, es mostra satisfet per l’acord de col·laboració i assegura que “la instal·lació d’aquesta xarxa wifi tan potent, que permet un servei global de connectivitat per a espectadors i professionals, obre noves oportunitats per a la celebració d’esdeveniments corporatius, congressos, espectacles i festivals, entre d’altres”.

Millorar la connectivitat a Catalunya

Ambdues empreses han signat un acord de col·laboració per un període de 3 anys, amb voluntat de renovació.

Aquest és el segon acord que Fibracat signa, després del pavelló esportiu Nou Congost de Manresa, amb la voluntat de dotar de connectivitat a espais claus de Catalunya. “Som una empresa del territori, amb reptes de futur i volem obrir les ciutats a les noves oportunitats que vénen de la mà de la tecnologia”, conclou Bautista.