L’empresa de verificació d’identitat Veriff obre una nova oficina a Barcelona

La companyia estoniana cerca desenvolupadors per formar un equip de 50 persones a principis de 2022

Redacció

L'empresa arriba a la capital catalana després d'expandir-se a Nova York i Londres
L'empresa arriba a la capital catalana després d'expandir-se a Nova York i Londres | Veriff

L’empresa estoniana Veriff, especialitzada en solucions d’intel·ligència artificial per a la verificació d’identitat, ha anunciat que obrirà pròximament una nova oficina a Barcelona, on preveu formar un equip de 50 empleats a principis de 2022. “Barcelona ofereix un dinàmic ecosistema de start-ups i ha atret més inversió privada en els darrers anys que Madrid, Dublín i Amsterdam”, apunta la cap de comunicacions globals de l’empresa, Karita Sall, en un comunicat de premsa.

Per tal d’assentar la seva arribada al Principat, l’empresa ha anunciat que es troba a la recerca de nou talents per ampliar la plantilla que conformarà la seu catalana de Veriff. En concret, la companyia estoniana està buscant desenvolupadors DevOps i enginyers senior especialitzats en machine learning, seguretat de la informació i software, així com un cap de disseny i un senior product manager. Les ofertes de feina es poden consultar a la seva pàgina web.

L’arribada a Veriff a Barcelona va en la línia d’expansió global que ha seguit l’empresa en els darrers anys, després d’obrir unes noves oficines a Nova York a finals de 2019 i ampliar la seva presència a la seu de Londres. La companyia fundada a Estònia per Kaarel Kotkas el 2015 supera ja els 300 treballadors de 35 nacionalitats diferents, i preveu arribar als 500 empleats en la segona meitat de 2022. “Estem encantats de referir-nos a Barcelona com la nostra propera casa, no només perquè és un potent centre tecnològic europeu, sinó també perquè té alguns dels millors talents en productes i enginyeria del món”, ha expressat el vicepresident de producte de Veriff, Duncan Steblyna, qui liderarà el nou hub de l’empresa a Barcelona.