El Parc Tecnològic i d’Innovació de Reus s’adhereix al 1070 Km HUB

La infraestructura participa en la xarxa de centres de l’Arc mediterrani per impulsar la creació d’empreses i la digitalització

Categories:

Redacció

El Tecnoparc de Reus entra en la xarxa de 'hubs' de l'Arc mediterrani
El Tecnoparc de Reus entra en la xarxa de 'hubs' de l'Arc mediterrani | Tecnoparc

El Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc de Reus s’ha adherit al 1070 Km HUB, una plataforma de col·laboració que abasta els hubs tecnològics de l’Arc mediterrani de l’Estat espanyol (Andalusia, Múrcia, País Valencià i Balears),  per impulsar la creació d’empreses, especialment de start-ups, la digitalització i iniciatives vinculades amb la innovació oberta.

Segons apunta la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, i consellera delegada de REDESSA –que gestiona el parc tarragoní-, Teresa Pallarès, “amb aquesta adhesió treballem les accions conjuntes per fomentar-ne la internacionalització i el seu accés a finançament. Alhora, detectem projectes amb interessos comuns, que ens permetran iniciar noves col·laboracions i ampliar-ne el seu abast”.

Actualment, al Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc hi ha instal·lades unes 50 empreses on treballen uns 1.300 professionals. Entre els nous serveis que s’han posat en marxa per a potenciar-lo hi ha el de la Incubadora TIC, per a startups i spinoffs de base tecnològica; i també el del laboratori d’innovació de l’Innolab, destinat a empreses consolidades, d’entre 5 i 50 treballadors establertes a Reus, i que està en període de captació de projectes, fins al pròxim 20 d’octubre.