Advanced Factories, l’aparador de l’automatització industrial

La fira presentarà les innovacions en la indústria 4.0 a Barcelona del 20 al 22 d’abril

Categories:

Redacció

L'Advanced Factories portarà les últimes novetats de l'automatització, la robòtica i la indústria 4.0
L'Advanced Factories portarà les últimes novetats de l'automatització, la robòtica i la indústria 4.0 | Cedida

La fira Advanced Factories presentarà les novetats en el camp de l’automatització industrial, la robòtica i la indústria 4.0 en la seva cinquena edició, del 20 al 22 d’abril del 2021 al CCIB de Barelona. Després de l’aturada de l’economia durant el confinament per la covid-19, el sector ha posat en evidència la necessitat d’implantar un procés de digitalització per aplicar-hi les últimes innovacions i donar valor afegit a la seva activitat per incrementar la productivitat.

L’automatització, l’ús de robots, programari industrial, intel·ligència artificial, Digital Twin, solucions de visió artificial, simulació virtual, big data, internet de les coses, el núvol o machine learning són algunes de les solucions i tecnologies que es presentaran en el congrés. Unes eines que, segons el director de l’Advanced Factories, Albert Planas, són “una oportunitat per impulsar la competitivitat de les nostres fàbriques i relocalitzar la indústria, i per això en aquesta cinquena edició de Advanced Factories continuem apostant per la robòtica, la fabricació additiva i el digital manufacturing com a instruments per a la productivitat que redueixen la diferència de costos tant en mà d'obra com en logística respecte a fabricar a Àsia”.

Cinc anys impulsant l'automatització industrial

Advanced Factories reunirà més de 360 empreses expositores amb l'objectiu presentar noves solucions per a la indústria i per impulsar i reactivar les vendes del primer semestre de l'any.

A més a més, celebrarà l’Industry 4.0 Congress, el major congrés del sud d'Europa en el qual descobrir les últimes tendències per al sector industrial. Més de 100 hores de transferència de coneixement de la mà de més de 260 experts que compartiran els seus casos d'èxit en la digitalització industrial per a demostrar com el futur de la nostra indústria passa per l'automatització industrial, la robòtica i la indústria 4.0.