Descobrint Girona, l’app de la ciutat catalana de ‘Joc de Trons’

L’Ajuntament crea una plataforma per atraure visitants i donar a conèixer la història, l’arquitectura i l’art de la zona a través del mòbil

ACN

Girona promou el turisme amb una nova app
Girona promou el turisme amb una nova app

L’Ajuntament de Girona ha llançat una aplicació mòbil amb sis itineraris culturals diferents per conèixer la ciutat a través del patrimoni. La plataforma, anomenada Descobrint Girona, és totalment gratuïta i inclou amb escenaris de la sèrie Joc de Trons, espais que narren la història dels juseus o un recorregut per l’obra de Rafael Masó, entre altres propostes que se centren en l’arquitectura, l’arc urbà i les arrels de la ciutadania gironina.

A la plataforma hi ha informació general de cada recorregut, com la distància, la duració aproximada i el tipus de ruta, així com una breu introducció de cada una de les propostes. Un cop iniciat el recorregut, el mapa mostra el camí que s'ha de fer per arribar al següent punt. Quan s'arriba a una parada, a través de la plataforma es pot veure informació sobre l'indret.

Quan s'acaba un itinerari, s’obté un descompte del 50% en l’entrada al Museu d'Història de Girona, al Museu d’Història dels Jueus, al Museu del Cinema o a la Casa Masó, vàlid durant un mes, i un 10% de descompte en els productes de les seves botigues.

L'Ajuntament promou i organitza aquesta iniciativa a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona

Etiquetes