Sonic fa 30 anys i ho celebra amb nous jocs i sèries animades

Sega anuncia el desenvolupament d’una nova producció en 3D protagonitzada per l’eriçó blau

Categories:

Redacció

El nou videojoc en 3D de l'eriçó blau estarà desenvolupat pel Sonic Team, el principal estudi de videojocs de Sega
El nou videojoc en 3D de l'eriçó blau estarà desenvolupat pel Sonic Team, el principal estudi de videojocs de Sega | Sega

En un context en què Nintendo dominava amb mà de ferro el sector dels videojocs de manera internacional, Sega va publicar el 23 de juny de 1991 Sonic the Hedgehog, un videojoc de plataformes per a la seva consola de 16 bits, la Mega Drive, protagonitzat per un eriçó blau que aspirava a competir amb Mario com a mascota principal del sector. 30 anys després, Sega ha celebrat les tres dècades d’antiguitat del personatge amb una presentació en directe en què ha anunciat la realització d’un nou videojoc de Sonic en 3D desenvolupat pel Sonic Team, l’estudi de major envergadura dins de la companyia, així com la reedició d’entregues anteriors i la producció de dues noves sèries d’animació.

L’anunci de la nova producció del Sonic Team es va produir al final de l’esdeveniment en directe, anomenat Sonic Central, amb un petit teaser animat, en què es podia observar l’eriçó blau corrent per un bosc. No es coneixen més detalls sobre aquest nou videojoc, més enllà que es publicarà el 2022 per a ordinadors i les principals consoles de l’actual generació. En la nota de premsa, Sega ha volgut remarcar que l’obra en la qual està treballant l’estudi, responsables de Sonic Generations i Sonic Forces, serà el “buc insígnia” de la companyia.

Sega ha anunciat la producció d'un nou videojoc desenvolupat pel Sonic Team i la remasterització de 'Sonic Colors'

D’altra banda, una de les grans novetats anunciades en la presentació ha estat la publicació de Sonic Colors: Ultimate, una remasterització del videojoc homònim llançat originalment el 2010 que veurà la llum el pròxim 7 de setembre per a ordinadors, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Sega també publicarà Sonic Origins, una recopilació de quatre entregues clàssiques de la franquícia (Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles i Sonic CD) que, per ara, no té consoles confirmades ni data d’estrena. La celebració del 30 aniversari també ve acompanyada de col·laboracions amb altres títols, com són Two Point Hospital o el videojoc oficial dels Jocs Olímpics de Tokio 2020, en els quals es podran personalitzar els personatges amb elements cosmètics de l’eriçó blau.

Finalment, Sega també ha revelat els seus plans quant a produccions audiovisuals, que se centren bàsicament en les sèries. En primer lloc destaca Sonic Prime, una sèrie de 24 episodis animada per WildBrain Studios i escrita i produïda per Man of Action Entertainment. La producció anirà orientada a un entorn familiar i s’estrenarà el 2022. Addicionalment, la remasterització de Sonic Colors anirà acompanyada per una sèrie animada en dues parts, que portarà com a subtítol Rise of the Wisps i comptarà amb l’actor de doblatge Roger Craig Smith, qui a finals de gener havia anunciat el seu comiat del personatge.

Etiquetes