Astro City Mini Arcade, la nova aposta de Sega

La companyia japonesa treballa en una versió reduïda de la màquina recreativa clàssica dels anys 80 i 90

Categories:

Redacció

L’Astro City va sortir al mercat el 1993 com una de les populars màquines recreatives de la gamma City
L’Astro City va sortir al mercat el 1993 com una de les populars màquines recreatives de la gamma City | Sega

Sega continua amb el seu afany per recuperar antigues màquines i ara ha posat en el punt de mira l’Astro City. Tal com ha explicat la companyia japonesa en una entrevista a Game Watch Impress (que ha estat retirada del mitjà), està treballant en el llançament d’una versió mini.

La versió reduïda en la qual estaria treballant la companyia tindria una mida prou petita per cabre al palmell de la mal. Comptaria amb un sistema de microinterruptors i una sortida d’HDMI per als usuaris que vulguin utilitzar-la a la televisió, juntament amb dos ports USB-A, un micro-USB i un connector per a auriculars.

Entre els 36 jocs que es preveu trobar-hi, hi ha Alien Syndrome, Alien Storm, Golden Axe, Golden Axe: The Revenge of Death Adder, Columns II, Dark Edge, Puzzle & Action: Tant-R, Virtua Fighter, Fantasy Zone, Altered Beast.

Possible regal de Nadal

Algunes filtracions en diversos mitjans especialitzats apunten a un llançament de l’Astro City Mini Arcade a finals del 2020 al Japó, coincidint amb la campanya de Nadal.

L’Astro City va sortir al mercat el 1993 com una de les populars màquines recreatives de la gamma City del anys 80 i 90. Encara se’n poden trobar a les sales de joves japoneses.

Etiquetes