WhatsApp ja permet accelerar la velocitat dels missatges de veu

La nova versió beta de l’aplicació experimenta amb els xats arxivats

Categories:

Redacció

L'acceleració de missatges de veu és una funcionalitat només disponible ara mateix per a versions 'beta' de l'aplicació
L'acceleració de missatges de veu és una funcionalitat només disponible ara mateix per a versions 'beta' de l'aplicació | WhatsApp

Els missatges de veu són una de les funcions més utilitzades per alguns usuaris de WhatsApp, i ara l’aplicació ha habilitat la possibilitat d’accelerar la seva velocitat de reproducció en les versions beta disponibles en dispositius Android i en la variant de navegador de WhatsApp Web. En concret, l’app de missatgeria instantània, que ha estat notícia recentment pels canvis en la seva política de dades, permet escoltar els àudios en la velocitat original i augmentant-la per 1,5 i per 2.

Aquesta nova eina es troba disponible per aquells usuaris d’Android que s’hagin apuntat a la nova versió beta de WhatsApp en condició de beta tester, per tal de provar les noves funcionalitats de l’aplicació abans que la resta de persones i reportar els errors a la plataforma. Actualment, el programa no accepta nous participants, però s’hi pot accedir des d’una web pública. Tant per a dispositius Android com a WhatsApp Web, la nova característica s’activa quan es reprodueix un missatge de veu, moment en què apareix un “1” (”x1” en el cas dels mòbils) en lloc de la foto de perfil de la persona que hagi enviat l’àudio. Si es clica el número, aquest canviarà per 1,5 i 2, que representen la velocitat de reproducció.

La ‘beta’ de WhatsApp també permet arxivar de xats

L’acceleració dels missatges de veu no és l’única novetat present a la darrera versió beta de WhatsApp. L’app de missatgeria també ha incorporat una nova funcionalitat que permet arxivar xats, és a dir, incloure’ls en una llista que silencia automàticament les seves notificacions. Aquesta eina serà d’ús opcional i es podrà activar des de l’apartat “Xats” dins dels ajustaments de l’aplicació.

Etiquetes