Parlem i Amazcat s’alien per impulsar el comerç de proximitat

Categories:

Redacció

Ernest Pérez Mas, CEO de Parlem Telecom
Ernest Pérez Mas, CEO de Parlem Telecom | ACN

Parlem Telecom serà el partner tecnològic d'Amazcat, la nova plataforma d'ecommerce de proximitat catalana que connectarà compradors i venedors locals de tot el país. L'aliança busca impulsar el desenvolupament econòmic i social de Catalunya, afectats per la competència online dels gegants electrònics durant el confinament per la covid-19.

Segons assenyala l’operadora en un comunicat, el pacte vol facilitar també la progressiva digitalització del petits comerços de Catalunya per tal que puguin competir en millors condicions amb les grans empreses dominants del sector. La companyia també oferirà descomptes d'un 10% en les seves tarifes a totes les empreses i autònoms que formin part d'aquesta nova plataforma de venda en línia.

L’objectiu principal d’Amazcat, que es posarà en funcionament aquest estiu, és concentrar els negocis locals catalans en un mateix espai de venda online, un entorn en el qual molts d’ells no hi tenien presència anteriorment. Actualment, ja hi ha més de 450 comerços adherits a la plataforma i més de 34.500 productes disponibles.

Amazcat, que té la seva seu central a Girona i delegacions a tot el país, aposta per l'economia circular i pels productes fets, fabricats o venuts a Catalunya, a més d'oferir serveis professionals en línia i ofertes culturals. D’aquesta manera, es facilitarà la compra directe sense intermediaris amb productors, industrials i botiguers d'arreu del país.

La plataforma de comerç digital preveu arribar a 200.000 socis premium abans de l’inici de l’activitat, dels quals Parlem Telecom aporta 80.000 d’entre els seus clients. Aquests comptaran amb promocions especials, descomptes i serveis.

Etiquetes