Renta 4 Banco implementa la signatura digital

L’entitat ofereix serveis telemàtics amb Minsait per atendre els clients deslocalitzats garantint tote les mesures de seguretat

Categories:

Redacció

Minsait proveeix de tecnologia a Renta 4 Banco per aplicar els serveis digitals
Minsait proveeix de tecnologia a Renta 4 Banco per aplicar els serveis digitals | Renta 4 Banco

Renta 4 Banco ha inclòs la solució Digital Onboarding de Minsait per implementar la signatura digital en la gestió de contractes. Aquesta solució permet a l’entitat financera oferir un servei segur i ràpid als clients i inversors deslocalitzats geogràficament, millorar l’experiència d’usuari i detectar possibles fraus, així com optimitzar la càrrega de treball en matèria de prevenció i blanqueig de capitals, segons apunta la companyia en un comunicat.

La transformació digital de la companyia bancària va començar el 2019 i s’ha accelerat durant la pandèmia de la covid-19 fins a entrar en funcionament aquest juliol.

Incrementar la seguretat

La solució permet la identificació i registre de nous clients de manera digital i desatesa a través de tecnologia biomètrica per reconeixement facial, així com la captura i verificacióde documentació d’identificació oficial i el processament de contractes mitjançant firma digital.

Una operació d’alta parteix del reconeixement del document de identificació mitjançant la captura de les seves imatges. A continuació, l’usuari fa un selfie utilitzant tecnologies biomètriques per evitar la suplantació d’identitat. El processament del document d’identificació auto completa els camps necessaris a l’alta, de manera que el client només ha de confirmari corregir les dades. Després de la comprovació de totala documentació, el client procedirà a la signatura del contracte de manera digital i segura.