La digitalització empresarial permet el teletreball del 44% de les plantilles

El Digital Enterprise Show centrarà la seva cinquena edició en una nova gestió dels recursos humans basada en l’aplicació de la tecnologia

Categories:

Redacció

El Digital Enterprise Show vol abordar els reptes de la gestió d'equips (arxiu)
El Digital Enterprise Show vol abordar els reptes de la gestió d'equips (arxiu) | Cedida

La digitalització de les empreses permetrà que fins a un 44% de les plantilles executin les seves tasques de manera remota. El teletreball és una de les tendències aplicades durant la pandèmia de la covid-19 que més s’està mantenint, tot i que, segons apunta el World Economic Forum, el 40% dels empleats necessitarà de mitjana sis mesos de formació per poder dur a terme les seves tasques de manera efectiva amb eines tecnològiques. Aquest context es dona gràcies a la transformació i la introducció de la innovació en les organitzacions, un canvi que fins al 84% dels empresaris està disposat a assumit, tal com detallen les dades de l’organisme internacional.

Per tal d’abordar els principals reptes de l’economia i el teixit empresarial, el Digital Enterprise Show (DES2021) reunirà en la seva cinquena edició els màxims responsables de gestió de recursos humans a Madrid per reconèixer les claus i tendències del sector. “La crisi sanitària ha canviat la forma de relacionar-nos i treballar, i enguany volem ajudar a entendre com integrar el teletreball i crear un entorn col·laboratiu innovador i de creixement sense importar el lloc de treball”, assenyala la directora del DES, Malin Svensson.

El HR Summit, coorganitzat amb INCIPY, comptarà amb professionals de l’àmbit com el director de Recursos Humans d’Experian, Andrés Ortega, per parlar sobre la flexibilització laboral i el model agile, o l’experta en gestió de persones Marita Guareño Lobo per resoldre dubtes i assessorar en la transformació tecnològica sense deixar enrere l’equip.

La fira comptarà amb professionals de grans companyies i sectors diversos com Acciona, Santalua, Roche Farma, Indeed, Schindler o Zambon, entre altres.