Spotify i Facebook s’alien per compartir música

La xarxa social inclou un petit reproductor que permet als usuaris pujar cançons perquè les escoltin els seus amics

Categories:

Redacció

Spotify i Facebook s’alien per compartir música
Spotify i Facebook s’alien per compartir música | Spotify

Spotify i Facebook s’han aliat per oferir la possibilitat d’escoltar música en streaming directament des de l’app de la xarxa social. Amb la integració un petit reproductor per als usuaris d’Android i iOS, serà possible escoltar cançons mentre s’utilitza la plataforma de Mark Zuckerberg i de forma gratuïta per a tots els usuaris. La funcionalitat s’ha provat els últims mesos a l’Argentina i Mèxic, però des d’aquest dilluns s’ha estès arreu del continent americà i es preveu que arribi a tot el món a curt termini.

La nova proposta és una ampliació de les capacitats del sistema de compartir música de Spotify a Facebook que permetia pujar cançons a les històries o al feed. Si un usuari hi fa clic, li apareix el reproductor i pot accedir al contingut sense cap cost des de l’app de la xarxa social, però amb anuncis.

Spotify ha anunciat al seu blog oficial que els usuaris també podran reproduir cançons a través de publicacions d’artistes verificats i de vídeos compartits a Facebook per persones que tinguin música llicenciada.