El CSIC escull Zonair3D per distribuir purificadors i mascaretes amb el seu nanomaterial antivíric

La companyia incorpora una tecnologia basada en nanofibres amb ions de zinc que inactiven el coronavirus i limita el contagi de la covid-19

Categories:

Redacció

El CSIC escull Zonair3D per aplicar el seu nanomaterial antivíric i combatre la covid-19
El CSIC escull Zonair3D per aplicar el seu nanomaterial antivíric i combatre la covid-19 | Zonair3D

L’empresa catalana Zonair3D ha aplicat als purificadors d’aire interior que fabrica i distribueix la tecnologia de nanofibres Proveil desenvolupada per Bioinicia i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) per combatre la covid-19. La solució està formada per un teixit amb ions de zinc que inactiven el coronavirus i bloqueja la seva capacitat per disperar-se mitjançant aerosols.

La companyia es converteix en la primera a incorporar el nanomaterial antivirus, totalment inoqües i que incrementen la capacitat de filtració. Zonair3D també és el distribuidor autoritzat de les mascaretes Proveil, conegudes com “mascaretes del CSIC”, teixides amb les mateixes nanofibres. Es poden utilitzar durant 16 hores i presenten una capacitat de protecció del 99,98%.

SEgons apunta el fundador de l’empresa, Xavier Trillo, l’acord tancat amb Bionicia “permetrà que molts ciutadans puguin protegir-se davant la covid-19 amb aquestes mascaretes”.

Etiquetes