Samsung crea un carregador amb llum UV

La companyia incorpora la tecnologia per desinfectar els dispositius mòbils

Categories:

Redacció

Samsung incorpora la llum UV als seus dispositiu per desinfectar-los
Samsung incorpora la llum UV als seus dispositiu per desinfectar-los | Samsung

Samsung ha presentat un nou carregador amb un esterilitzador amb llum ultraviolada (UV). Aquest complement permet eliminar fins a un 99% dels bacteris dels dispositius en 10 minuts, tal com assenyala la companyia al seu web. Actua sobre tota la superfície del telèfon, de manera que elimina qualsevol patogen mentre es carrega.

El carregador compta amb una base i una capsa de 22,8 x 12,8 x 4,9 cm feta amb una superfície magnètica. A més a més, incorpora un indicador LED i la possibilitat d’apagar-lo manualment, entre altres opcions, per facilitar-ne l’ús per part de l’usuari.

Fins al moment, la innovació només es pot trobar a Tailàndia. La tecnologia estarà disponible en aquest mercat a partir de 50 dòlars.

UV com a mesura de desinfecció

La llum ultraviolada és una de les tecnologies ja emprades en les superfícies comercials per aplicar les mesures de neteja i seguretat pertinents en els objectes que comercialitzen. Per aquest motiu, Samsung preveu portar-la a altres dels seus dispositius. En els pròxims mesos es podrà veure quina pot ser l’aplicació i taxa de desinfecció en cadascun d’ells.