Floorfy, visites virtuals abans de comprar un pis

La startup, accelerada per Wayra, redueix el cost i desplaçaments de visites del sector immobiliari amb l’ús de la realitat virutal i el 3D

Categories:

Redacció

Floorfy, accelerada per Wayra, facilita la visita d'habitatges amb la tecnologia
Floorfy, accelerada per Wayra, facilita la visita d'habitatges amb la tecnologia | Cedida

La visita a pisos en compra i lloguer s’ha mantingut activa durant el confinament per la covid-19 a través de la startup catalana Floorfy, especialitzada en tours 3D i realitat virtual aplicada al sector immobiliari. La companyia ha incrementat un 50% els seu clients des de l’inici de la crisi sanitària i ha sumat fins a mig milió de visites amb la seva tecnologia i sense necessitat de desplaçaments.

Floorfy estima que per al 2025 la majoria de visites en portals immobiliaris seran virtualizadas. Els usuaris demanaran més transparència en les propietats que es promocionen i estalviar en temps. Una demanda que ja cobreixen amb els tours virtuals, plans 3D, fotografies HD, descriptius en diversos idiomes i trucades virtuals.

El portal de lloguer Alquilovers ha estat el primer a integrar la tecnologia impulsada per la startup, participada per Wayra, l’acceleradora de Telefónica.