No hi ha societat digital sense talent

Hotel Melià Sky

Carrer de Pere IV, 272

Barcelona

Conferències

Més info:

www.22network.net/events/22agora-bretxa-inclusio-digital/

L'Àgora del 22@Network BCN és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies.

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drons, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

El pròxim 22@Àgora se celebrarà el 31 de maig a les 13:30 h a l'Hotel Melià Sky (C/Pere IV, 272). Comptaran amb la ponència de Liliana Arroyo, directora general de Societat Digital del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, en aquesta sessió es presentarà una radiografia del paper de la secretaria de Polítiques digitals envers el foment, la visibilització i promoció del talent digital femení tant en el plànol empresarial com en l'àmbit d'emprenedoria. Detallarà, en aquest sentit, algunes de les línies de treball per dinamitzar i enfortir la digitalització del teixit empresarial com ara l’aliança Digital Catalonia Alliance (DCA) i la certificació del talent en competències digitals dels actors implicats via ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

S'explicarà també com es compta amb diverses aliances estratègiques amb entitats que aglutinen el teixit empresarial per contribuir al foment de vocacions científiques en edats primerenques, així com la visibilitat, la captació i retenció del talent femení en diferents etapes de la vida professional.