Presentació del programa Next Generation Generación Digital

En línia

Conferències

Més info:

agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2023/05/30/1498558/presentacio-del-programa-next-generation-generacion-digital

Vols millorar la competitivitat de la teva empresa mitjançant la contractació i la formació en transformació digital? Connecta't a aquesta sessió virtual per conèixer la nova convocatòria del Fons Next Generation EU - Generación Digital. Aquesta és una de les convocatòries més grans dirigides a pimes per a la formació i contractació de professionals en transformació digital.

En aquesta sessió, comptaran amb tècnics de la Secretaria d'Estat de Digitalització i intel·ligència artificial (SEDIA) i de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), les entitats encarregades de gestionar aquests ajuts, que explicaran de primera mà el programa.

El programa Generación Digital ofereix dues convocatòries de fons Next Generation per ajudar a les pimes a millorar la seva productivitat i possibilitats de creixement i internacionalització a través de la formació en gestió digital. La primera convocatòria, Agentes del Cambio, està dirigida a afavorir la incorporació de joves menors de 35 anys en petites i mitjanes empreses d’entre 10 i 249 treballadors. Hi ha dos tipus d'ajuts disponibles:

  • La Convocatòria de Formació ofereix programes gratuïts de formació en transformació digital per a joves desocupats o treballadors de pimes que esdevindran Agents del Canvi.
  • La Convocatòria de Contractació ofereix ajuts a pimes per subvencionar la contractació d’aquests joves Agents del Canvi.

La segona convocatòria ofereix programes de formació digital per a persones directives en pimes d’entre 10 i 249 treballadors, per ajudar-les a millorar les seves habilitats i coneixements en transformació digital.