IOT Solutions World Congress

Fira Barcelona - Recinte Gran Via

Avinguda de Joan Carles I, 64

L'Hospitalet de Llobregat

Fires i congressos

Més info:

www.iotsworldcongress.com/

El 31 de gener comença la setena edició de l’IOT Solutions World Congress (IOTSWC), el principal esdeveniment internacional dedicat a la transformació digital de la indústria, que té com a gran objectiu donar un nou impuls a l’ecosistema de tecnologies transformadores. Sota el lema “Game-changing technologies for industry transformation”, IOTSWC reunirà 330 expositors i més de 250 experts que posaran en relleu la importància d’apostar per la digitalització per comptar amb una indústria més eficient i sostenible.

Organitzat per Fira de Barcelona amb la col·laboració de l’Industry IoT Consortium (IIC), IOTSWC comptarà, del 31 de gener al 2 de febrer al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, amb empreses líders com ABB, Altair, Amazon Web Services, Deutsche Telekom, Device Authority, Entrust, Emnify, Faircom, KNX, STMicroelectronics, Nozomi Networks, Relayr, Sternum i TxOne, que donaran a conèixer les seves novetats en productes, serveis i processos en tecnologia aplicada a la transformació de la indústria en l’àmbit de l’Internet de les Coses (IOT), la intel·ligència artificial (IA), els bessons digitals (Digital Twins) i Blockchain, entre d’altres.

Eixos temàtics i Testbed Area

IOTSWC 2023 comptarà amb un programa congressual que pivotarà sobre sis eixos temàtics per oferir una visió multisectorial: Indústria IOT, IA, DT, Edge Computing, Realitat Augmentada i 5G. Entre d’altres, hi participaran Michael Grieves, director executiu i científic en cap del Digital Twin Institute, considerat el pare dels Digital Twins; Sean O’Reagain, responsable adjunt d’Indústria 5.0 a la Comissió Europea; o Timmy Mbaya, cap de programari d’aplicació de Blue Origin, empresa que desenvolupa una estació espacial per a activitats comercials.

El Testbed Area, la zona de banc de proves d’IOTSWC, serà un dels grans atractius del certamen amb la presència de nou iniciatives des de robots preparats per col·laborar amb els humans en processos industrials fins a gestió logística mitjançant Blockchain, passant per un sistema per higienitzar els dispensadors de begudes.

L’oferta d’IOTSWC es completa amb els IOTSWC Awards, el guardó Game Changer of the Year i l’Startup Pavilion, espai per a empreses emergents en l’àmbit de la tecnologia.

Barcelona Cybersecurity Congress i Integrated Systems Europe

L’IOTSWC es tornarà a celebrar amb el Barcelona Cybersecurity Congress (BCC), que el 2023 compleix la seva quarta edició. Organitzat per Fira de Barcelona i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, el BCC comptarà amb un programa de conferències i activitats, una zona expositiva, un espai per a startups i un Hacking Village.

Així mateix, tindrà lloc de manera simultània fins al dia 2 amb l’Integrated Systems Europe (ISE), la fira professional d’audiovisuals (AV) i integració de sistemes més important del món que se celebra fins al dia 3 de febrer al mateix recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.