Oportunitats i ajuts del CDTI i ACCIÓ per a la Innovació Internacional Empresarial

En línia

Conferències

Més info:

agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2022/09/27/1445414/oportunitats-i-ajuts-del-cdti-i-accio-per-a-la-innovacio-internacional-empresarial?utm_source=AI&utm_medium=312-content-agenda-11&utm_campaign=acc10informa

Vols connectar-te a ecosistemes internacionals desenvolupant un projecte d’R+D+i? Vols parlar del teu projecte amb un expert?

En aquesta sessió, coorganitzada per ACCIÓ i el Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), coneixeràs totes les oportunitats que ofereixen els programes i instruments del CDTI per a la realització de projectes d'R+D i innovació a escala internacional.

Representants del CDTI ens presentaran els programes i instruments per donar suport a projectes d’R+D internacionals, com els EUREKA, EUROSTARS, IBEROEKA, CHINEKA, entre altres. Des d'ACCIÓ presentaran les oportunitats de cooperació tecnològica internacional en el marc dels Nuclis d'R+D per a impulsar projectes tecnològics i els serveis de cerca de socis i estructuració de projectes amb el suport de les oficines Exteriors d’ACCIÓ, de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) i la nova Plataforma de Difusió d’Oportunitats: Catalonia Open Challenge.

Posteriorment, podràs presentar la teva proposta a l'expert del CDTI perquè et doni el seu feedback.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.