Barcelona Deep Tech Summit

Antiga Fàbrica Damm

Carrer del Rosselló, 515

Barcelona

Fires i congressos

Més info:

www.barcelonactiva.cat/deeptechnode/deep-tech-summit

Barcelona reunirà el proper 22 de setembre experts d’empreses punteres i solucions basades en la tecnologia i la sostenibilitat. Barcelona Deep Tech Summit és un congrés internacional al voltant de l’emprenedoria de base científica i tecnològica on s’analitzaran reptes globals i econòmics, i es donaran a conèixer les propostes de les start-ups sorgides d’universitats i centres de recerca. L’esdeveniment acollirà 500 especialistes i més de 30 experts, a més de la participació de grans corporacions i grups inversors.

Durant el congrés, s’exposaran els avenços més disruptius en àmbits com ara la salut, la biotecnologia, la mobilitat urbana, la indústria, la quàntica o el New Space. A les conferències  i taules de debat, hi haurà presència d’empreses i professionals que sobresurten en el món deep tech. Per exemple, Cristina Estavillo, directora executiva d’HP; Jordi Artigas, director global d’innovació i tecnologia d’ABB; Yoran Wijngaarde, CEO i fundador de Dealroom; Josemaria Siota, director executiu del Centre d’Emprenedoria i Innovació d’IESE, entre d’altres ponents.

S’analitzarà el paper de les universitats i centres de recerca en el desenvolupament dels ecosistemes deep tech; es plantejaran les tendències relacionades amb les tecnologies industrials, la innovació i la relació de corporacions i start-ups; de l’impacte del New Space, les tecnologies vinculades a la impressió 3D, Intel·ligència Artificial, o sistemes de comunicació com el 5G. També s’abordaran els nous models de ciutat entorn a la mobilitat urbana.