Connecta't al món: Les oportunitats d’internacionalització digital en el sector de l’alimentació

En línia

Formació

Més info:

agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2023/11/24/1710712/connecta-t-al-mon-les-oportunitats-dinternacionalitzacio-digital-en-el-sector-de-lalimentacio

Coneixes les oportunitats que ofereix l’ecommerce internacional per al sector de l'alimentació?

Segons un estudi publicat per Statista el 2023, s'espera que el comerç digital d'alimentació experimenti un creixement mitjà del 25,2% anual fins al 2027, la qual cosa farà que esdevingui un dels sectors amb més potencial de desenvolupament.

Connecta't a aquest seminari digital, on Jordi Ordóñez, cofundador de l'agència especialitzada en marketplaces All4Marketplaces, compartirà els factors clau per ajudar-te a decidir quins marketplaces internacionals val la pena explorar si ets una empresa d’alimentació. A més, tindràs l'oportunitat d'aprendre com avaluar-ne la rendibilitat.

Després, faran un viatge virtual als mercats del Regne Unit i dels Països Baixos, de la mà de les oficines d’ACCIÓ, on descobriran les particularitats d'aquests països i ens presentaran alguns dels actors locals que conformen aquests dinàmics ecosistemes de venda online.

Finalment, tindràs l'oportunitat d'escoltar el testimoni d'una empresa del sector de l'alimentació que compartirà les seves experiències treballant amb marketplaces internacionals.

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.