Open innovation observatory. Forum d'Start-ups i conclusions

Conferències

Més info:

www.clusterdigital.cat/esdeveniments/open-innovation-observatory-forum-startups-i-conclusions/

Amb l’objectiu d’apropar les empreses del clúster a solucions disruptives en l’àmbit de les tecnologies digitals, així com als mecanismes per sistematitzar aquest procés, es posa en marxa el programa Open Innovation Observatory.

Aquest consisteix en les següents passes:

Identificació de reptes tecnològics d’interès per les empreses del clúster. Aquest exercici es farà a través d’una sessió de treball que es durà a termes el proper 26 de gener, de 9:30h a 11:30h.

Scouting i selecció de startups amb solucions disruptives relacionades amb els reptes identificats al workshop inicial (Scouting fet a través de bases de dades d'startups a nivell global).

Rastreig global d’”influencers” i publicacions tecnològiques especialitzades relacionades amb aquests reptes (rastreig fet sobre publicacions i algoritmes específics d’IA per a selecció de les més rellevants).

Fòrum en què startups seleccionades presentaran les seves solucions i es presentaran les principals conclusions del seguiment fet als “influencers” del sector a través de mecanismes automatitzats.

Aquest enfocament pretén no només apropar les solucions disruptives, sinó també aportar un aprenentatge dels mecanismes que ens poden ajudar a sistematitzar el procés a la nostra organització.

Programa

Presentació i elevator pitch de les start-ups seleccionades

Presentació de conlusions sobre tendències detectades, a càrrec de Hype Corporate Partners:

  • Jordi Arias , Partner & Tech Transfer Expert
  • Marc Milian, Partner & Corporate Venturing Consultant
  • Urs Rothmayr, Partner & Corporate Innovation Consultant

Esdeveniment exclusiu per socis del Clúster Digital