Cristina Madrid

Cristina Madrid

Cristina Madrid és una professional del sector farmacèutic especialitzada en lideratge i gestió d'equips amb més de 15 anys d'experiència. Actualment lidera un equip de 23 persones a l'àrea de producció. Està enfocada a fomentar l'ús de la transformació digital com una oportunitat de canvi i millora per al futur de la feina, centrada en les persones i el seu lideratge, està treballant per iniciar la seva pròpia emprenedoria.

Entusiasta de seguir aprenent i creixent, estudia actualment al MIT sobre transformació digital. També ha estudiat sobre transformació a RRHH, un MBA, entre molts altres programes. Preocupada per temes com la igualtat de gènere i la importància de la presència femenina en llocs directius i en carreres STEM, ha iniciat cicles de xerrades a col·legis i diferents empreses.

A més a més, és col·laboradora de SomDones.cat. També és coorganitzadora del TEDxEixample a Barcelona. Ha creat i lidera un club de lectura anomenat L.E.E.R juntes dins de Lean In Barcelona enfocat al creixement professional. Creient que les xarxes de contactes i d'aliances són la base per aconseguir els nostres objectius, va cofundar el cercle de Netgrowing Club.

Opinions