La covid-19 dispara el nombre d’usuaris de videojocs

Els ‘gamers’ creixen un 50% durant els mesos de confinament arreu del món

Categories:

RedaccióAMIC

Els usuaris de videojocs de mòbils creix un 17%, menys que els de consoles i ordinadors, un 46%
Els usuaris de videojocs de mòbils creix un 17%, menys que els de consoles i ordinadors, un 46% | Pixabay

El nombre de jugadors s’ha multiplicat durant la pandèmia a tot el món. Els videojocs han guanyat adeptes i han aconseguit incrementar en un 50% de mitjana els seus usuaris durant els mesos de tancament a causa de la covid-19, segons un informe publicat per Unity Technologies i recollit per l’agències de notícies Yonhap News. Tot i que el teletreball ha estat l’origen de bona part del consum de dades d’internet, l’oci, a través del consum audiovisual i del gaming, ha suposat la principal causa de l’augment del trànsit.

L’atracció de jugadors s’ha concentrat, especialment entre gener i maig en ordinadors i videoconsoles. Els usuarios que han utilitzat aquests dispositius ha crescut un 46%, mentre que els que han optat pels telèfons intel·ligents s’ha enlairat un 17%.

Més descàrregues i hores de joc

Els usuaris que han jugat a través d’apps s’han descarregat un 84% més de solucions, molt per sobre del 13% interanual que s’havia registrat en el període abans de la crisi sanitària. El creixement es va anar experimentant de manera progressiva a partir del març i va anar augmentant a mesura que els diversos països del món entraven en el confinament.

El nombre d’hores de joc s’ha equiparat al dels períodes vacacionals, com pot ser el Nadal.