Seidor reforça la seva posició com a proveïdor tecnològic de l’administració pública

La companyia crea tres centres especialitzats en salut, educació i treball per accelerar la digitalització d’aquests sectors estratètics

Categories:

Redacció

Joan Ramon Barrera dirigeix l'àrea de sector públic de Seidor
Joan Ramon Barrera dirigeix l'àrea de sector públic de Seidor | Cedida

Seidor ha creat en l’últim any tres centres de competència específics en educació, salut i treball per reforçar la seva posició com a proveïdor tecnològic de l’administració pública. Al capdavant de la divisó es trobarà Joan Ramon Barrera, nou director de l‘àrea de sector públic, una àrea que el 2020 va facturar 70 milions d’euros. L’equip compta amb 150 professionals i preveu créixer fins a superar els 200 treballadors.

Tres àrees amb impacte ciutadà

L’objectiu el centre centrat en l’àmbit sanitari ha donat servei al CatSalut durant la pandèmia amb el desenvolupament de la infraestructura per a la gestió i explotació de les dades de positius de covid-19 per tal d’elaborar informes que ajudin a estudiar-ne l’evolució i seguiment. L’espai també s’ha incorporat al hub de salut promogut per EsadeCreapolis per treballar en projectes innovadores per al tractament de malalties cròniques i complexes, com també en la formació i organització de debats que generin coneixement.

L’àrea d’educació ha permès consolidar diverses iniciatives engegades des del 2015 a Espanya, Itàlia i l’Amèrica Llatina. El centre ha donat servei a més de 50 universitats i d’un milió d’estudiants, entre les quals hi ha la Universitat de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya.

Pel que fa a l’espai de treball, la proposta ha de permetre impulsar la digitalització de llocs de feina, el desenvolupament de competències i el disseny de solucions tecnològiques vinculades a la matèria. El centre també s’encarregarà dels serveis de manteniment i suport tècnic, i de provisió de hardware i infraestructures de la mà de fabricants com Microsoft, Sap i Cisco per als clients de Seidor.