Red Hat anuncia l’adquisició de StackRox

L’operació permetrà perfeccionar la capacitat de construir, desplegar i executar aplicacions de forma segura al núvol híbrid

Categories:

Redacció

Red Hat vol integrar la seguretat de contenidors i Kubernetes de StackRox
Red Hat vol integrar la seguretat de contenidors i Kubernetes de StackRox

Red Hat ha anunciat la seva intenció d’adquirir la companyia de seguretat de contenidors i Kubernetes StackRox durant el primer trimestre del 2021. Amb l’operació, l’empresa preveu incorporar a la plataforma Red Hat OpenShift un nou enfocament que permeti a l’usuari construir, desplegar i executar qualsevol aplicació al núvol híbrid amb garanties i sense risc d’amenaces.

Amb la compra, Red Hat vol ampliar el seu lideratge en el sector del codi obert amb les capacitats complementàries de StackRox per reforçar la seguretat integrada en tota la cartera de núvol híbrid obert. L’objectiu principal, segons apunten en un comunicat, és transformar la forma com es protegeixen les càrregues de treball natives al cloud mitjançant l’ampliació i el perfeccionament dels controls de Kubernetes.

Red Hat planteja oferir la tecnologia de StackRox en codi obert i donar suport a la comunitat KubeLinter, així com a les que sorgeixin a mesura que es desenvolupi l’oferta de la companyia.

Etiquetes