Els vídeos més populars de YouTube el 2020

Categories:

Redacció

El mallorquí Miquel Montoro i La Resistencia lideren la llista de Youtube de 2020
El mallorquí Miquel Montoro i La Resistencia lideren la llista de Youtube de 2020

YouTube ha fet públic el rànquing els vídeos més vistos del 2020, un any en què el consum de continuts digitals s’ha disparat exponencialment. Si abans de la pandèmia de la covid-19 els usuaris destinaven 3 hores i 17 minuts als productes d’internet i d’oci en línia, durant el confinament la mitjana ha ascendit fins a les 6 hores i 59 minuts, segons un estudi global de la consultora Double Verify.

Les plataformes audiovisuals han estat de les que més activitat han registrat, amb YouTube com una de les pàgines de referència. I un cop arribat el mes de desembre, la companyia ha fet públics els continguts més populars d’aquest any tan atípic.

El vencedor han estat el youtuber Miquel Montoro i La Resistencia (Movistar+). L’entrevista de David Broncano a aquest mallorquí de 14 anys ha sumat més de 7,7 milions de visualitzacions en el que va d’any. Un èxit que no sorprén, ja que el jove agricultor no fa més que sumar popularitat a les xarxes socials. De fet, Montoro és també el protagonista del cinquè vídeo més vist de l’any pel repte de menjar un plat de “pilotes” amb el també influenciador Estikk.

La segona posició a la llista dels més vistos a Espanya a la plataforma de vídeos de Google és el vídeo de la construcció d’una piscina subterrània amb eines primitives durant 60 dies de Mr Tfue. L’objectiu d’aquest influenciador dels Estats Units és construir una ciutat sota terra només amb les seves mans en un lloc recòndit de Sud-amèrica.

El podi el tanca el youtuber AuronPlay amb la cinquena part d’una selecció de vídeos on reacciona i se’n riu dels seus propis mems.

El top10 dels vídeos més populars de YouTube 2020 els completen el cuiner Alberto Chicote; el ja esmentat repte entre Miquel Montoro i Estikk menjant mandonguilles; un espectacle del Cirque du Soleil; una rutina d’exercici físic de Siéntete joven; un vídeo de TheGrefg on es rapa el cabell; els consells d’Ibai per fer front a la selectivitat; i, per últim, una vídeorecepta per preparar pa, un dels èxits del confinament.

Els millors vídeos musicals

Bisbal i Aitana amb la cançó Si tú la quieres compta amb 70,8 milions de visualitzacions i se situa com el vídeo musical amb més èxit de l’any.

Tainy i J. Balvin amb Agua, Rauw Alejandro & Camilo amb Tatoo Remix; el Resistiré del Dúo Dinámico interpretat per diversos aristes; Maluma amb Hawái; Ozuna amb Caramelo; Prince Royce amb Carita de inocente; Mike Towers amb Diosa; Trueno; Nicki Nicole i Bizarrap amb Mamichula; Jhay Cortez, Anuel AA i J. Balvin amb Medusa completen la llista de les 10 cançons més visualitzades.