El primer telèfon mòbil antibacterià del món

El dispositiu compta amb un sistema de protecció externa

Redacció

El primer telèfon mòbil amb tecnologia antibacteriana del món
El primer telèfon mòbil amb tecnologia antibacteriana del món | Cedida

L'empresa de telefonia i electrònica Bullitt Group ha llançat el nou model del dispositiu Cat 542, que incorpora una protecció externa que el converteix en el primer mòbil antibacterià del món.

La tecnologia antimicrobiana exterior es basa en la incorporació d'ions de plata durant el procés de fabricació del telèfon. Aquest procediment genera un nivell permanent de protecció en el dispositiu, que impedeix el creixement de microbis en l'exterior del telèfon.

Aquest sistema serveix de barrera, ja que els usuaris de telèfons mòbils els manipulen i apropen a la cara constantment, propiciant la transferència de bateries entre el dispositiu i la pell.

En les proves realitzades per l'empresa s'ha demostrat que la protecció antimicrobiana inhibeix el creixement de les cèl·lules bacterianes en una reducció de més del 80% en 15 minuts i del 99,9% en 24 hores. A més, això es combina amb l'alta resistència dels dispositius, que permeten la possibilitat de rentar a fons els dispositius amb aigua i sabó, desinfectants i lleixiu.