Els Advanced Architecture Awards 2020 premien l’esforç en la digitalització del sector de la construcció

FINSA, IaaC, Territori 24, Roldán-Berengué arqts. i Studio Banana s’alcen com a guanyadors dels guardons atorgats al Rebuild 2020

Categories:

Redacció

FINSA, IaaC, Territori 24, Roldán-Berengué arqts. i Studio Banana, guanyadors dels premis al Rebuild 2020
FINSA, IaaC, Territori 24, Roldán-Berengué arqts. i Studio Banana, guanyadors dels premis al Rebuild 2020 | Rebuild

Els Advanced Architecture Awards ja tenen els guanyadors del 2020: FINSA, IaaC, Territori 24, Roldán-Berengué arqts. i Studio Banana. El certamen ha reconegut, en el marc del Rebuild, les cinc millors iniciatives en digitalització, industrialització i sostenibilitat en el camp de la construcció entre un total de 190 candidatures.

El Premi BAXI a la Innovació de producte, material o sistema ha estat atorgat a FINSA i Gradhermetic pel seu sistema de gelosia de pi termotractat per al control solar dissenyat mitjançant un procés de co-creació que ha permès unir dos productes/sistemes com Gradpanel i Thermopine en una proposta de millora energètica per a processos de renovació urbana i arquitectònica.

La segona candidatura, el Premi FINSA a l'Interiorisme i experiència d'Usuari, ha estat per a Studio Banana pel disseny d'una experiència multimèdia personalitzada en temps real per a Primers Ministres, atletes d'elit i patrocinadors globals en la seu global del Comitè Olímpic Internacional.

A través del Premi Zennio a la Digitalització i Aposta tecnològica en l'edificació, s’ha reconegut IaaC i al seu investigador, Alexandre Dubor, pel desenvolupament de la impressora 3D d'arquitectura sostenible durant els últims 8 anys per proposar una solució tècnica i arquitectònica capaç de millorar la indústria de la construcció cap a una arquitectura més productiva, assequible, sostenible, inclusiva i personalitzada.

El Premi GBCE a la Sostenibilitat, Descarbonització o Major Autogeneración d'Energia en un Edifici ha estat concedit a Territori 24, arquitectura i urbanisme pel projecte del Centre Cívic Baró de Viver. És el primer equipament social Leed Platinum de nova construcció a Espanya, que té per objectiu construir un edifici social aconseguint bons nivells d'eficiència energètica sense incrementar el cost i sense renunciar al confort.

Finalment, el Premi AEDAS Homes a la Construcció Industrialitzada ha estat per a Roldán-Berengué amb la proposta per transformar una nau d'emmagatzematge de fils en un complex d'habitatge social i equipament per a la colla castellera.