HP dissenyarà des de Sant Cugat les experiències digitals dels seus productes a escala mundial

La multinacional amplia el seu complex al Vallès amb una masia rehabilitada que fusiona “l’orgull del llegat històric i la creació d’experiències de futur”

RedaccióACN

La Masia Experience Design Center arrenca amb un equip de 20 professionals, però té previst ampliar-se fins als 80
La Masia Experience Design Center arrenca amb un equip de 20 professionals, però té previst ampliar-se fins als 80 | Jordi Pujolar (ACN)

La multinacional nord-americana HP, un dels líders mundials del sector de la impressió i producció d’ordinadors, ha inaugurat aquest dimarts La Masia Experience Design Center, un nou espai dins del seu complex a Sant Cugat del Vallès que definirà les experiències digitals dels productes de la companyia a escala mundial.

El nou equipament serà l’únic centre de disseny d’experiències digitals que té HP fora dels Estats Units, on l’empresa té la seu central. L’espai s’allotjarà en una masia del segle XIV totalment rehabilitada, i la intenció és que hi acabin treballant unes 80 persones. Ara per ara, les instal·lacions ja s’han posat en marxa amb una vintena de professionals, però la voluntat és fer-lo créixer amb nou “talent nacional i internacional”, segons ha explicat el director general d’HP Barcelona, Ramon Pastor. Amb aquest moviment, la companyia busca centralitzar a Sant Cugat una divisió que, fins aleshores, es trobava repartida en diverses delegacions arreu del món.

HP va ser una de les primeres companyies internacionals del sector tecnològic en apostar per Catalunya, on hi té presència des de 1990, i avui dia al campus de Sant Cugat del Vallès hi treballen més de 2.500 persones de 60 nacionalitats. La nova masia, definida com “una fusió entre l’orgull del llegat històric i la creació d’experiències de futur” per Pastor, actuarà com a capital europea en el disseny d’experiències digitals de la companyia, una funció que se sumarà al lideratge de la investigació i desenvolupament de solucions per a la impressió 3D que el complex ja gestiona.

Etiquetes