La Mercè il·luminarà el cel nocturn amb un espectacle de 200 drons

Flock Drone Arts estrenarà una nova coreografia després de reunir més de 700.000 espectadors en els més de 20 esdeveniments celebrats durant l’estiu

Redacció

Flock Drone Art ha organitzat enguany la primera edició del Drone Show Festival a Lloret de Mar i Gijón
Flock Drone Art ha organitzat enguany la primera edició del Drone Show Festival a Lloret de Mar i Gijón | Flock Drone Art

Les festes de la Mercè de Barcelona comptaran enguany amb les noves tecnologies dins del programa d’activitats. En concret, el 24 de setembre a les 22 de la nit, la companyia catalana Flock Drone Arts organitzarà un espectacle amb un eixam de 200 drons que es podrà gaudir des de l’Espigó del Gas de la platja de la Barceloneta.

Segons explica l’empresa en un comunicat, l’actuació oferirà una coreografia inèdita i espera congregar “diverses desenes de milers de persones”. L’espectacle suposarà el punt final a un estiu en què Flock Drone Arts ha reunit “més de 700.000 persones” en els més de 20 esdeveniments que ha celebrat en diversos municipis de l’Estat espanyol, segons assegura el CEO de la corporació, Fran Andreu.

Durant el mes de juliol, la companyia ha organitzat la primera edició del Drone Show Festival, una evolució del Lloret Drone Festival que ha reunit els espectacles de cinc companyies d’arreu del món a les platges de Lloret de Mar i Gijón. A més a més, l’empresa també ha fet volar les naus no tripulades en localitzacions com l’Estartit, Andorra, València, Bilbao o Cadis, entre altres.

Etiquetes