WhatsApp Web busca una porta d’accés més segura

L’aplicació estaria treballant en l’ús de l’empemta dactilar accedir a la plataforma per a escriptori

Categories:

Redacció

WhatsApp Web vol que l'accés sigui més segur i es faci amb l'empremta dactilar
WhatsApp Web vol que l'accés sigui més segur i es faci amb l'empremta dactilar | WhatsApp

WhatsApp Web podria introduir ben aviat un sistema de seguretat per accedir al compte dels usuaris a través de l’ordinador. La companyia treballa en la implementació d’una solució amb lectura dactilar de l’usuari en les pròximes versions per a escriptori de la plataforma de missatgeria, segons informa el portal WABetaInfo.

Fins ara, s’utilitza un codi QR que cal llegir des de l’app d’un dispositiu mòbil que pot donar totes les garanties que la persona que intenta accedir sigui el propietari del compte. Un tercer que conegui el codi o patró de desbloqueig podria utilitzar el mòbil per escanejar el quadre i accedir a la sessió web. La proposta en la qual estaria treballant la plataforma, propietat de Facebook, obligaria l’usuari a captar la seva empremta dactilar des del telèfon juntament amb l’escaneig del codi QR.

La funcionalitat està en fase de desenvolupament i sense data prevista de llançament. Primer caldrà passar la fase de proves i comprovar que funciona correctament. Tampoc hi ha indicis de si serà un sistema obligatori per a tothom o l’usuari podrà escollir quina és la via d’accés per al seu compte a WhatsApp Web.

Etiquetes