Telecos.cat presenta la nova junta directiva

L’associació estarà dirigida per Gonçal Bonhomme i pretén crear un ‘think tank’ tecnològic i humanístic per influir en l’administració i altres entitats

Categories:

Redacció

El nou equip vol donar continuïtat a la directiva liderada per Pedro Linares durant els darrers vuit anys
El nou equip vol donar continuïtat a la directiva liderada per Pedro Linares durant els darrers vuit anys | David Oller

L’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) ha estrenat una nova etapa amb l’entrada de la nova junta directiva que s’encarregarà de gestionar l’entitat durant els pròxims quatre anys. L’equip està liderat per Gonçal Bonhomme, enginyer de telecomunicacions amb més de 35 anys d’experiència en el sector en entitats com el grup Telefónica o France Telecom, a més a més d’haver estat patró fundador de la Fundació i2Cat.

La nova junta, que està formada per l’única candidatura presentada, ha expressat la seva voluntat per donar continuïtat a la feina feta per l’equip liderat per Pedro Linares durant els darrers dos mandats. L’objectiu és créixer al voltant de tres eixos estratègics: donar cobertura i serveis als professionals catalans; crear un think tank “de caràcter tecnològic i humanístic” basat en els valors i l’ètica europea, i influir en les administracions públiques perquè “la simbiosi universitat-empresa sigui una realitat efectiva”.

Bonhomme estarà acompanyat per l’enginyer de telecomunicacions Albert Sitjà com a vicepresident, professional amb desenes d’anys d’experiència en entitats com Daimler-Benz Aerospace, Retevisión I o el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC). Per la seva banda, la project managagement consultant de Nae, Elisabet Martín serà la secretària de la nova junta. L’equip el completen Xavier Peiró com a tresorer i Alfred Causi, Marta Serrabou, Ricard Vilalta, Miriam Cordero, Josep Pegueroles, Elisabeth Vargas, Sergi Figuerola, Elisa Sayrol, Josep M. Piqué, Elisenda Bonet i Jaume Xarrié com a vocalies.