Movistar Fusión dona el relleu a miMovistar: quins canvis implica?

La companyia telefònica opta per una subscripció modular més flexible i amb nous serveis

Categories:

Redacció

La nova subscripció ofereix diversos mòduls per a la connexió a internet i la televisió
La nova subscripció ofereix diversos mòduls per a la connexió a internet i la televisió | JESHOOTS.com (Pexels)

Després d’una dècada de servei, Movistar ha decidit jubilar Movistar Fusión per donar pas a miMovistar, el nou servei de subscripció als productes que ofereix la companyia de telefonia. Aquest moviment suposa un canvi de filosofia, passant d’un model basat a contractar diferents packs de contingut a un esquema més personalitzable, on els usuaris podran triar quins serveis volen incloure en la seva subscripció.

La subscripció bàsica del servei és Movistar Max, una opció que ofereix fibra òptica amb velocitat màxima de 300 Mbps i una línia de telefonia amb 30 GB de dades mòbils per 54,90 euros al mes. Aquest model és ampliable a 1 Gbps de fibra òptica i una o dues línies amb dades mòbils il·limitades, per 69,90 i 84,90 euros respectivament. A més a més, la companyia permet afegir línies de telèfon addicionals a un preu que va dels 7,90 fins als 19,90 euros en funció de les dades de mòbil que s’incorporin.

El segon gran grup de serveis són els relacionats amb la televisió. La quota més bàsica (i necessària per accedir a la resta) és Movistar+ esencial, que dona accés a 80 canals i a una selecció de cinema i sèries per 10 euros al mes. A partir d’aquí, els usuaris poden sumar-hi els paquets temàtics que més els interessin. El mòdul de ficció inclou sèries, cinema i Disney+ per 15 euros, tot i que també hi ha una opció per 25 euros que hi suma Netflix. D’altra banda, l’opció d’esports costa 18 euros mensuals i incorpora els canals temàtics, un dedicat al Golf i la subscripció a DAZN. Finalment, els interessats en futbol poden fer-se amb el pack sencer per 43 euros, o bé contractar per separat els canals de LaLiga (30 euros) o el de la Champions (20 euros).

Finalment, miMovistar també obre la porta a incorporar serveis addicionals propis i d’altres proveïdors, com són Movistar Salud, Movistar Prosegur Alarmas, la subscripció de videojocs Xbox Game Pass Ultimate (12,99 euros) o una connexió d’internet per a segones residències. En el futur, la companyia també preveu oferir Movistar Car/Moto, Movistar Moto i assegurances de llar o d’energia amb Repsol. Tanmateix, cal remarcar que el canvi cap al nou model no és obligatori, i aquells usuaris que prefereixin mantenir la seva subscripció a Movistar Fusión ho podran fer sense problemes.