Parlem Ventures vol accelerar la digitalització de Catalunya

L’operadora Parlem Telecom i el fons de capital risc Inveready impulsen un programa per ajudar ‘start-ups’ a llançar projectes tecnològics innovadors

Categories:

Redacció

Parlem Telecom i Inveready llancen el programa Parlem Ventures per accelerar la creació de solucions innovadores
Parlem Telecom i Inveready llancen el programa Parlem Ventures per accelerar la creació de solucions innovadores | Parlem Telecom

Parlem Telecom i Inveready han impulsat Parlem Ventures, un programa d'acceleració de start-ups que s'adreça a emprenedors vinculats al sector de les noves tecnologies de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. La iniciativa promourà empreses emergents en fase llavor i prioritzarà els projectes que ofereixin solucions innovadores amb un model B2B.

El programa compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Fundació i2CAT, la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, els partners que, juntament amb Parlem Telecom i Inveready, seleccionaran anualment les sis propostes emprenedores en dues convocatòries diferents. La primera tindrà lloc el pròxim 18 de gener.

Els escollits tindran accés a una prova pilot amb l’operadora, així com la possibilitat d’esdevenir aliades estratègiques o integrar-se en un dels departaments de la companyia. Addicionalment, tindran accés a un total de 600.000 euros en préstecs convertibles.

El programa d’aceleració admetrà fins a 15 candidatures en cadascuna de les convocatòries. Aquestes rebran sessions de formació i consultoria a càrrec d’experts dels partners impulsors de la iniciativa per tal d’impulsar el desenvolupament de la idea, fomentar el networking entre participants, i orientar les start-ups en el procés de cerca de finançament i disseny del pla de negoci. Els workshops també se centraran en l’aplicació de noves tecnologies com el 5G, l’edge computing i la internet de les coses, i en formació sobre l’ecosistema tecnològic i digital de Catalunya.

Etiquetes