Es busquen startups disruptives per digitalitzar la construcció

La fira REBUILD 2020 obre la convocatòria d’inscripció al Construction Tech Startup Forum, celebrat el 30 de setembre

Categories:

Redacció

El Construction Tech Startup Forum avaluarà les proposes més disruptives
El Construction Tech Startup Forum avaluarà les proposes més disruptives | Cedida

El REBUILD 2020 busca les startups més innovadores en l’àmbit de la construcció i l’edificació industrialitzada, digitalitzada i sostenible a través del Construction Tech Startup Forum. La iniciativa vol atraure els emprenedors que hagin desenvolupat propostes disruptives perquè les presentin davant d’empreses i inversors.

La trobada se celebrarà el 30 de setembre en el marc de la fira, on les startups presentaran les seves idees de transformació de la rehabilitació, les reformes i la millora d’habitatges i edificis davant de més de 9.000 constructors, promotors, arquitectes, dissenyadors d’interiors, enginyers, inversors i partners especialitzats. El certamen reconeixerà els emprenedors amb les aportacions més innovadores en àmbits com l’arquitectura avançada, el disseny d’espais, la construcció 4.0, l’ús de nous materials, la sostenibilitat i la digitalització. A més a més, els guanyadors optaran a ser candidats als Advanced. Architecture Awards 2020.

El Construction Tech Startup Forum està organitzat conjuntament amb La Salle Technova i amb la col·laboració d’IASP, APTE i Spanish Startups.