Quins perfils professionals caldrà incorporar a les TIC?

Els experts en àrees diverses amb coneixements en tecnologia tenen la clau per desenvolupar un sector capaç d’atendre les necessitats de la ciutadania i les empreses

Redacció

Els professionals transversals amb coneixement en TIC tenen la clau del sector
Els professionals transversals amb coneixement en TIC tenen la clau del sector | Pixabay

Malgrat que el teletreball, el núvol i l’adaptació de les TIC a les necessitats en sostenibilitat són la clau per comprendre l’evolució del sector al llarg del pròxim 2022, la incorporació de talent qualificat va més enllà d’aquestes innovacions. El sector té al davant l’objectiu d’obrir-se i mostrar a la ciutadania què pot oferir-li, per això ha d’estar atent a la demanda dels individus. Això només serà possible si els especialistes comprenen que la tecnologia ha de ser més humana, i que els equips de treball han de comptar amb perfils professionals transversals que puguin incorporar aspectes de la salut, les ciències socials o les humanitats en el desenvolupament de l’electrònica, els dispositius i les contribucions tècniques dels pròxims anys.

En parlem amb el director general de Cisco a Espanya, Andreu Vilamitjana; el director general de T-Systems Iberia, Osmar Polo; i el director general d'Indra a Catalunya, Manel Brufau, patrons tots tres del Cercle Tecnològic de Catalunya.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Etiquetes