Parlem Telecom duplica la facturació en plena covid-19

L’operadora tanca el primer semestre de 2020 amb uns resultats de 8,1 milions d’euros

Categories:

Redacció

Ernest Pérez Mas, CEO de Parlem Telecom
Ernest Pérez Mas, CEO de Parlem Telecom | ACN

L’operadora catalana Parlem Telecom ha tancat els primers sis mesos del 2020 amb una facturació de 8,1 milions d’euros, el doble que en el mateix període de l’any anterior, quan van ser 4,28 milions d’euros. La companyia de telecomunicacions ha superat la crisi generada per la pandèmia de la covid-19 i manté les bones perspectives de creixement econòmic per al 2020.

Aquestes xifres són particularment significatives en un any marcat en el sector pels efectes de l’establiment de l’estat d’alarma, amb el qual es van prohibir a tot l’Estat espanyol durant un mes les portabilitats mòbils i durant tres mesos les portabilitats de fibra òptica.

Un creixement sostingut

Parlem Telecom preveu assolir el pressupost de mínims marcat i superar els 17,5 milions d’euros de facturació quan acabi 2020, el que suposarà un increment de vendes d’almenys un 70% respecte el 2019, quan es van facturar 11 milions d’euros. Les dades consoliden l’expansió econòmica de la companyia, ja que la facturació del 2018 havia estat de 5’7 milions d’euros. De fet, aquest mes de març, el Financial Times va situar Parlem Telecom en la posició 200 del rànquing de les 1.000 empreses que més creixen d’Europa.

L’operadora de telecomunicacions catalana, que aquest mes de juliol celebra​ 6 anys des de la seva fundació​, considera “molt positiu” aquest creixement en un entorn “molt competitiu de caiguda general de preus i, en conseqüència, de marge de beneficis”.

Parlem Telecom té un EBITDA a 30 de juny del 2020 de més de 98.000 euros, quan durant totel 2019 va ser de 142.000euros. Enl ’últim any, la companyia també ha incrementat la ​base instal·lada de clients amb més d’un 40%