Barcelona impulsa les ‘fintech’ amb un nou ‘hub’

El centre de tecnologies aplicades a les finances facilitarà la creació d’startups i millorarà l’accés al capital

Categories:

Redacció

El Hub Fintech Barcelona Tech City facilitarà la creació d’startups al sector i millorarà l’accés al finançament
El Hub Fintech Barcelona Tech City facilitarà la creació d’startups al sector i millorarà l’accés al finançament | Borsa de Barcelona

El Barcelona Tech City amplia el seu radi d’influència emprenedora amb una aliança amb Bolsas y Mercados Españoles (BME), l’operador dels mercats de valors i sistemes financers de l’Estat espanyol. La col·laboració comporta la creació d’un hub fintech a la Borsa de Barcelona, segons ha avançat La Vanguardia, un centre de tecnologies aplicades al sector i que impulsaria la creació d’startups.

L’espai, anomenat Hub Fintech Barcelona Tech City, tindrà una superfície de 1.000 m2 i que representa una quarta part de l’edifici. La signatura de l’acord es farà aquest mateix dilluns, després de veure’s endarrerit a causa de la pandèmia per la covid-19.

L’objectiu de la creació d’aquest centre d’innovació és crear sinergies entre ambdus parts per facilitar les relacions entre els emprenedors i el sector financer, així com agilitzar la cerca de finançament mitjançant eines com el mercat alternatiu bursàtil (MAB).