Càmeres de videovigilància per optimitzar l’atenció a pacients de covid-19

L’Hospital Plató de Barcelona instal·la un sistema de càmeres que redueix el risc de contagis i permet un control exhaustiu dels pacients

Categories:

Redacció

Els hospitals apliquen solucions tecnològiques per millorar l'atenció als pacients de covid-19
Els hospitals apliquen solucions tecnològiques per millorar l'atenció als pacients de covid-19 | Pixabay

L'Hospital Plató de Barcelona ha desplegat un sistema de videovigilància per dur el control dels pacients crítics de covid-19 durant les 24 hores del dia. La solució de càmeres d’alta resolució per reduir al màxim el risc de contagi dels sanitaris i millora l’atenció dels pacients.

L’eina està connectada a una xarxa wifi de Cambium Network i és el resultat d’un projecte liderat per PB Seguretat. Aquest sistema dona suport a les càmeres ja instal·lades al centre sanitari, ajuda el personal a evitar un excés de persones en zones determinades, i permet atendre més ràpidament els afectats pel coronavirus i estalviar en materials de protecció, així com facilita el control en les àrees addicionals que s’han hagut d’habilitar per atendre els pacients més greus i alleujar la sobrecàrrega de l’UCI.

Per accelerar el desplegament es va crear un equip integrat per professionals de Ibersystems Solutions -integrador de la xarxa-, Cambium Networks -fabricant dels sistemes CnPilot E410-, i Wifidom, distribuïdor dels equips i partner de referència de Cambium Networks que, al costat de P.B Seguretat, van aconseguir desplegar el sistema en una setmana.

Etiquetes