Twitch rebaixa el preu de la subscripció bàsica

La xarxa social fixa una quota de 3,99 euros per captar nous usuaris i augmentar els ingressos de ‘partners’ i afiliats

Categories:

Redacció

Twitch vol captar nous subscriptors amb preus més atractius
Twitch vol captar nous subscriptors amb preus més atractius | CC0

Twitch ha anunciat una rebaixa del 20% en les subscripcions, que equival a 1 euro. A partir d’ara, el cost de la quota bàsica serà de 3,99 euros al mes per tal de fer-la “més assequible”, segons ha anunciat la companyia al seu blog. L’objectiu és facilitar el creixement de la comunitat i augmentar els ingressos dels partners i afiliats.

La rebaixa s’aplicarà progressivament arreu del món, per la qual cosa hi haurà usuaris que puguin gaudir de la mesura abans que d’altres. Fins al moment, l’empresa propietària de la xarxa social ha anunciat que ja es troba vigent a Àsia i Europa, on el nombre de persones amb subscripcions és un 50% més baix que als Estats Units.

La previsió de Twitch és duplicar els ingressos pagats dels prop de 850.000 creadors que ja obtenen rèdit de la publicitat en el pròxim. Per tal d’aconseguir-ho, ha llançat un pla de 12 mesos per donar suport a aquests influenciadors i evitar que la rebaixa de la subscripció bàsica suposi una davallada dels seus ingressos. També ha assegurat que cobrirà el 100% dels ingressos base de cada canal i les subscripcions a Prime durant els tres primers mesos, així com mantindrà els avantatges dels subscriptors que ja veuen contingut sense publicitat, tenen insígnies, emoticones personalitzats o xats exclusius.