La banca incorpora Google Maps per localitzar fàcilment els pagaments

Rebellion Pay inclou la tecnologia Location Intelligence per oferir als clients informació visual de les seves transaccions

Redacció

Google Maps es converteix en un complement per al sector financer
Google Maps es converteix en un complement per al sector financer | Deepanker Verma / Pixabay

La banca mòbil Rebellion Pay ha incorporat a través de Google Maps la localització dels moviments d’un compte o targeta bancària per oferir més informació a l’usuari. Amb la inclusió de la tecnologia Location Intelligence del gegant tecnològic, es converteix en la primera empresa financera a Espanya que ofereix la cartografia digital en les transaccions.

Amb aquesta funcionalitat, els clients podran controlar més visualment les entrades i sortides de diners, ja sigui en comerços com en caixers, amb dades complementàries con la data i l’hora.

La tecnologia s’ha desenvolupat amb la col·laboració entre Rebellion Pay, Google Maps i Snowdrop Solutions, que permet veure el logo i el nom de l’establiment per situar el pagament amb facilitat.

Més banca al mòbil

Durant l’estat d’alarma provocat per la covid-19, el 47% dels espanyols ha augmentat el nombre de pagaments digitals i ha accelerat una transició digital en el sector financer que es preveia a més llarg termini, segons l’últim informe de Capgemini. S’estima que la tendència continuarà durant el 2021 i que s’arribarà als bilions d’usuaris de banca online al món, un 53% més que actualment.