Cluster Day 2023

World Trade Center Barcelona

Edifici Est, Moll de Barcelona, s/n

Barcelona

Fires i congressos

Més info:

www.accio.gencat.cat/ca/activitats/grans-actes/cluster-day/

Més enllà d’una època plena de canvis, vivim un canvi d’època. Tot va molt de pressa i el context actual ens obliga a crear equips àgils, amb capacitat de transformar-se, de prendre decisions i d’adaptar-se a l'entorn caòtic actual.

Per tot això, la figura del líder és diferencial, és l’autèntic agent del canvi cultural. Qui fa millor al seu equip. L’època del lideratge vertical s’esmicola i l’autolideratge, la confiança i la cooperació són la clau de l’empoderament personal i de l’èxit col·lectiu, una drecera a la innovació, a la retenció de talent i a la millora de la competitivitat.

El Cluster Day 2023 posarà el focus a les qüestions clau relacionades amb la gestió de les persones i el lideratge efectiu. Com ha de ser el lideratge empresarial en un món que no deixa de canviar? Com es promou l’agilitat estratègica o la cooperació? Com s’impulsen les capacitats necessàries per transformar una empresa?

Per fer-ho el Cluster Day comptarà amb ponents internacionals de la talla de Gerd Leonhard, expert en lideratge efectiu, i amb el testimoni d’empreses referents de casa nostra com Bon Preu, Codorniu, Nomen, Seidor o Voxel, entre d'altres. A més, vuit clústers ens explicaran nous projectes relacionats amb els perfils professionals d’avui.