Innodiàleg: Com innovar amb impacte, per què fer-ho i com començar? amb Clara Navarro

En línia

Conferències

Més info:

cibernarium.barcelonactiva.cat/web/guest/ficha-actividad?activityId=1137296#

L'economia d'impacte també és innovació, però què és i en què consisteix? Més aquella en que els actors econòmics tracten de maximitzar l'impacte social positiu de les seves decisions. Aquesta nova forma d'entendre l'empresa, l'economia i la gestió ha arribat per quedar-se, i nombroses forces l'estan impulsant. Però com integrar l'impacte a la nostra empresa de forma que rendibilitat i impacte vagin de la mà?

Clara Navarro és cofundadora i Directora General de la Fundació Ship2B, dedicada a accelerar l'economia d'impacte treballant amb startups d'impacte, inversors, fundacions i empreses. Forma part de la junta de l'AEF, la Comissió Executiva de Barcelona Global i el Consell d'Administració d'Aigües de Barcelona, entre d'altres. Amb ella descobrirem com es pot innovar amb impacte a través de l'economia.

Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.