Scaleup Talk amb Red Points: Com generar demanda quan el mercat no sap que necessita el que vens

En línia

Conferències

Més info:

agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2022/05/27/1304753/scaleup-talk-amb-red-points-com-generar-demanda-quan-el-mercat-no-sap-que-necessita-el-que-vens?utm_source=AG&utm_medium=382-Properes_20&utm_campaign=enviament-agenda

Totes les start-ups s'enfronten a reptes continus des que neixen. Construir una empresa és ja en si mateix un repte enorme, però per a algunes encara és més difícil quan, a més de construir l'empresa, cal construir la categoria i crear el mercat.

Les start-ups que ofereixen una disrupció real al mercat, una proposta de valor innovadora que els potencials clients no saben que existeix ni el valor que els aporta, han de treballar i invertir molts recursos per generar el mercat, atraure els early adopters, trobar el market fit per després convertir-se en la solució de referència. Quan tot aquest procés té èxit, el premi és molt alt, ja que suposa el lideratge de la categoria i esdevenir un referent global. És el cas de Red Points.

En aquesta sessió coneixerem en detall tots aquests processos, de la mà de Laura Urquizu, CEO i presidenta de Red Points, una scaleup de Barcelona que s'ha convertit en la plataforma líder en posar punt final al negoci de les falsificacions.

En acabar la sessió, podràs plantejar-li les teves preguntes.