7è Congrés d'Intel·ligència Artificial i Big Data CIDAI

Auditori AXA (L'Illa Diagonal)

Avinguda Diagonal, 547

Barcelona

Fires i congressos

Més info:

www.cataloniaiot.com/barcelona-acollira-el-sete-congres-dintel%c2%b7ligencia-artificial-i-big-data/

El dies 14 i 15 de setembre del 2021 se celebrarà a l’Auditori AXA de Barcelona la 7a edició del congrés de referència sobre Intel·ligència Artificial i Big Data al sector empresarial organitzat pel CIDAI, Centre of Innovation for Data Tech and Artificial Intelligence. El congrés es podrà seguir en format presencial i en streaming.

Novament, l’esdeveniment estudiarà la implementació de la Intel·ligència Artificial per part de les empreses i el seu impacte econòmic en el mercat europeu i també tractarà les solucions tecnològiques avançades en aquest àmbit mitjançant casos més rellevants executats a Catalunya.

El congrés comptarà amb una ponència inaugural de la vicepresidenta de NetApp i una de les dones més influents del sector tecnològic segons “Analytics Insights”, Anna N. Schlegel, que abordarà les últimes tendències en intel·ligència artificial, emergents a tot el món. Entre les activitats del congrés també les ponències de Maria Teresa Sánchez, d’Everis; Xavier Escales de AlwaysPeopleFirst; Karina Gibert, de UPC-IDEAI i Michael Donaldson, de l’Ajuntament de Barcelona. Finalment, la jornada clourà amb dues proves de concepte referents al sector de la salut i el benestar i el de la indústria 4.0.