La intel·ligència artificial en la nostra vida quotidiana - Los sesgos de la web

Formació

Més info:

smartcatalonia.gencat.cat/ca/detalls/activitatagenda/La-intelligencia-artificial-en-la-nostra-vida-quotidiana-Los-sesgos-de-la-web

L’Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial (OEIAC) inicia un nou cicle de seminaris de transferència de coneixement amb persones convidades d’arreu que treballen i promouen el desenvolupament d’una IA que sigui compatible amb les normes socials i culturals, i que estigui centrada en les persones.

Aquest cicle està dirigit a tothom que tingui interès sobre els riscos i oportunitats que representa la implantació cada vegada més generalitzada de la IA.

El Cicle de Seminaris OEIAC començarà el dilluns 10 de maig i s’allargarà fins al mes de novembre. Durant el cicle es comptarà amb persones expertes que tractaran diferents consideracions ètiques, socials i legals de la IA i des d’àmbits diversos, com els biaixos en les dades, l’ètica en el disseny de sistemes d’IA, la protecció de dades i la privacitat o la modelització participativa, entre altres.

1r seminari: Los sesgos de la web, a càrrec de Ricardo Baeza-Yates (Web Science & Social Computing Group DTIC, Universitat Pompeu Fabra)