Sweno, la nova operadora mòbil virtual d’El Corte Inglés i MásMóvil

Redacció

El Corte Inglés i MasMóvil llancen l'OMV Sweno
El Corte Inglés i MasMóvil llancen l'OMV Sweno | El Corte Inglés

El Corte Inglés entra al mercat de les telecomunicacions amb l’operadora mòbil virtualSweno. La nouvinguda al sector oferirà serveis de fibra i mòbil a través d’un acord amb MásMóvil per donar cobertura a tot l’Estat espanyol.

Ambdues companyies han anunciat en una nota de premsa que la col·laboració permetrà donar cobertura a tot l’Estat espanyol. Tot i que no s’han detallat condicions sobre les possibles ofertes i tarifes, les grans superfícies han afirmat que els permetrà diversificar els serveis de nova generació i enfortir el segment de la llar intel·ligent.

La xarxa de MásMóvil, a través de Yoigo, té un 90% de cobertura a Espanya amb 4G i atén prop de 14 milions d’habitatges potencials amb fibra òptica. De fet, aquest seria el segon acord entre les dues empreses, ja que Yoigo inclou des de fa uns mesos el servei El Corte Inglés Plus gratuïtament amb la tarifa de dades il·limitades que permet rebre a domicili qualsevol compra a la botiga en línia.

El passat mes de novembre també es va anunciar l’acord entre ambdues per oferir, a través de l’empresa de seguretat SICOR, un nou servei d’alarmes d’última tecnologia. L’objectiu és oferir als usuaris la possibilitat de gestionar el sistema en remot amb una app mòbil.

Etiquetes