Project Hazel: la mascareta més intel·ligent del món

El nou producte de Razer compta amb llums RGB, micròfon i altaveus

Categories:

Redacció

Project Hazel és una projecte de mascareta per 'gamers'
Project Hazel és una projecte de mascareta per 'gamers' | Razor

L’empresa especialitzada en components per a videojocs Razer ha presentat en el marc del CES 2021 el Project Hazel, una mascareta que asseguren que és la més intel·ligent del món. El producte encara es troba en fase de creació, de manera que no existeix un prototip físic. Tot i això, ja es coneixen les característiques que les distingeixen dels models convencionals, com els llums RGB o el micròfon i altaveus incorporats.

El disseny de la mascareta destaca per ser transparent en la part central, que complementat amb el micròfon i els altaveus, facilita la comunicaicó. No només permet llegir els llavis, sinó que també amplifica la veu de la persona que la porta posada.

La il·luminació amb llums LED es troba incorporada en dos filtres i està pensada per il·luminar l’entorn quan és massa fosc, de manera que la resta de persones pugui apreciar les expressions facials de qui la porta. També serveix per avisar a l'usuari que la mascareta funciona correctament i per indicar l'estat de la bateria.

Protecció contra el virus

Project Hazel és una mascareta reutilitzable i recarregable. Inclou una base dotada de raigs ultraviolats que serveix per eliminar els virus mentre està connectada. A més, és similar a les mascaretes N95. Compta amb dos filtres actius que controlen l'aire tant d'entrada com de sortida, de manera que impedeix el contagi. No obstant això, com que encara no s’ha pogut provar cap prototip, tampoc ha estat validad per cap autoritat sanitària.

Etiquetes