Sony retira Cyberpunk 2077 de la PlayStation Store

L’alta quantitat de ‘bugs’ que té el videojoc afecta negativament a l’experiència dels usuaris

Categories:

Redacció

Sony retira Cyberpunk 2077 de la PlayStation Store
Sony retira Cyberpunk 2077 de la PlayStation Store | CD Projekt Red

Una setmana després del seu llançament, Sony s'ha vist amb l'obligació de retirar Cyberpunk 2077 de la PlayStation Store, ja que el joc té una alta quantitat de bugs. Aquests errors de software afecten negativament a l'experiència de l'usuari, de manera que davant l'allau de queixes per part d'aquests, Sony no només l'ha tret de la tenda sinó que també ha oferit reemborsaments del producte.

Sony Interactive Entertainment ha compartit un missatge en què comunica que les seves plataformes han de garantir un estàndard de qualitat a tots els consumidors, fins i tot en aquells jocs que depenen d'altres companyies. Per aquest motiu, afegeixen que es fan càrrec de les sol·licituds de reemborsament del videojoc de tothom que ho demani.

El joc de CD Projekt Red ha estat un dels més esperats dels últims anys, i després de tres endarreriments, els creadors estaven tan enfocats en llançar el videojoc que "vam subestimar la mida i complexitat dels problemes, vam ignorar els senyals sobre la necessitat de temps addicional per perfeccionar el joc a les consoles", tal com explica el CEO de CD Projekt Red, Adam Kicinski. A més, aquesta jugada ha suposat una caiguda del 29% del valor de les accions. 

Etiquetes